Koperhoek 72d
3162 LA Rhoon
Nederland

010 8200008info@aplusbeveiliging.nl

Beveiligingsmonteur Inbraak/CCTV/Brand

Beveiligingsmonteur Inbraak/CCTV/Brand

Vacature Beveiligingsmonteur Inbraak/ CCTV/ Brand

Wij zoeken iemand die beschikt over een elektrotechnische opleiding, verstand heeft van computers en eventueel beschikt  over het diploma MBV of IDB. Daarnaast heb je minimaal enkele jaren werkervaring en beschik je over een goede motivatie en grote mate van zelfstandigheid. Je houd van specialistisch en afwisselend werk. In deze baan bieden we je een intensieve en gedegen opleiding zullen wij je opleiden tot een zelfstandig beveiligingsexpert en je de mogelijkheid krijgt de benodigde brand- en inbraakpapieren te behalen.

Wat bieden wij:

  • Een Full-time baan in een innovatieve branche die volop in beweging is en geen last van de recessie heeft.
  • Bij ons wordt je niet opgeleid tot zomaar een “beveiligingsmonteur” maar maak je onderdeel uit van een hecht team met zeer veel ervaring in de beveiligingstechniek, waarbij we je de kneepjes van het vak bijbrengen en opgeleid wordt tot een beveiligingsexpert.
  • Door onze manier van werken wordt een beroep gedaan op je zelf-initiatief, technisch inzicht en leidinggevende capaciteiten. De onderlinge sfeer is uitstekend en doorgroeimogelijkheden in de verschillende vakgebieden zijn er volop.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze vacature verzoeken wij je sollicitatie brief/ email met CV te sturen naar:info@aplusbeveiliging.nl ter attentie van de directie.

Solliciteer nu!