Koperhoek 72d
3162 LA Rhoon
Nederland

010 8200008info@aplusbeveiliging.nl

Waarom camerabeveiliging ook geschikt is voor uw bedrijf

Waarom camerabeveiliging ook geschikt is voor uw bedrijf

Er zijn talloze redenen waarom camerabeveiliging buiten én binnen bedrijfspanden ontzettend belangrijk is. De meest voor de hand liggende reden is toch wel om inbraak te voorkomen. Niemand wil natuurlijk dat er wordt ingebroken in zijn of haar bedrijfspand. Dit is eigenlijk al reden genoeg om professionele camerabeveiliging te laten installeren. Toch zijn er nog vele andere voordelen. In dit blog leest u waarom camerabeveiliging ook geschikt is voor uw bedrijf.

Minder kans op inbraak dankzij camerabeveiliging

Stelt u zich eens voor dat u morgen op kantoor komt en ziet dat er is ingebroken. Kapotte ramen, omgevallen kantoorspullen en helaas ook waardevolle eigendommen die missen. De daders zijn met enorme haast vertrokken en er is geen bewijs voor wie het geweest zouden kunnen zijn. Voor elke ondernemer met eigen kantoor of pand zal dit een echte nachtmerrie zijn. Maar gelukkig kunt u pogingen tot inbraak en vandalisme aanzienlijk verminderen dankzij goede camerabeveiliging. Neem contact op met A+ Beveiliging om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Belangrijke beelden blijven bewaard

Mocht er toch ooit iets gebeuren, dan heeft u altijd camerabeelden als bewijs. De politie heeft hier vaak ontzettend veel aan om de daders mee op te sporen. Ook is het hebben van camerabeveiliging in een bedrijfspand handig om door te spelen naar de verzekering. U heeft dan hard bewijs van diefstal of vandalisme.

24/7 toezicht op afstand

Het is praktisch gezien onmogelijk om altijd alles zelf in de gaten te houden. Maar dankzij slimme camerabewaking heeft u overal goed zicht op. Dankzij IP-technologie zijn beveiligingssystemen makkelijk aan elkaar te verbinden en zijn de live en opgeslagen camerabeelden overal door u te bekijken via:

  • Laptop
  • Computer
  • Smartphone

  Mocht er ’s nachts of in het weekend iets gebeuren bij of in uw kantoor, heeft u dus altijd direct toegang tot de camerabeelden.

  Het zorgt voor een veilig gevoel

  Veiligheid is het allerbelangrijkste. Dankzij camerabeveiliging voelen u en uw collega’s zich direct een stuk veiliger. Al helemaal als u aan het einde van de dag niet meer op de zaak bent of vanwege een welverdiende vakantie. Ook bij eventuele klanten of bezoekers neemt het gevoel van veiligheid toe als ze weten dat er beveiligingscamera’s hangen.

  A+ Beveiliging voor de beste beveiligingscamera’s

  De specialisten van A+ Beveiliging zorgen voor de complete installatie en onderhoud van beveiligingscamera’s. We bieden complete beveiligingssystemen voor vaste scherpe prijzen. Benieuwd wat A+ Beveiliging voor u kan betekenen? Vraag dan nu gratis beveiligingsadvies aan. Onze experts denken graag met u mee. Stuur ons een e-mail op info@aplusbeveiliging.nl of bel ons via 010 820 0008.