Koperhoek 72d
3162 LA Rhoon
Nederland

010 8200008info@aplusbeveiliging.nl

Waarom het CCV-certificaat zo belangrijk is

Waarom het CCV-certificaat zo belangrijk is

Als een brandbeveiliging- of inbraakbeveiligingsbedrijf een CCV-erkenning heeft, betekent dit dat zij voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden voor brandveiligheid en inbraakbeveiliging. Hierdoor is uw bedrijf, winkel, ziekenhuis of ander gebouw waar mensen samenkomen, goed beveiligd. Een enorm belangrijk certificaat dus, waar ook wij van A+ Beveiliging over beschikken.

Over het CCV-certificaat

CCV is de afkorting van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Dit is een onafhankelijke instantie die samen met belanghebbende partijen certificeringen verzorgt, onder andere op het gebied van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. A+ Beveiliging is in het bezit van meerdere CCV-erkenningen, waardoor we u kunnen garanderen van de benodigde veiligheidsnormen. Wij hebben verschillende certificaten voor:

  • Levering
  • Onderhoud
  • CCV-inbraakbeveiliging BORG-E
  • VCA-certificaat

Voordelen van een CCV-erkenning

Wij zijn een BORG-beveiligingsbedrijf en branddetectiebedrijf met een CCV-erkenning. Misschien zegt dit u niet zo veel, maar er hangen toch een aantal belangrijke voordelen aan als u kiest voor een CCV-erkend bedrijf. U leest ze hieronder.

  1. Uw gebouw voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen. Dankzij onze CCV-erkenning voor installaties of onderhoud, kunnen we u garanderen dat een gebouw voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Dit betekent dat er voldaan is aan bepaalde brandveiligheidsnormen en dat er voldoende inbraakpreventieve middelen zijn geïnstalleerd. Bij een brand moeten uw werknemers en bezoekers snel kunnen evacueren. Dit helpt om het aantal slachtoffers te beperken en de schade aan het gebouw te minimaliseren in het geval van een brand of inbraak.
  2. Verhogen van uw reputatie. Neemt u de diensten af van een CCV-erkend bedrijf als A+ Beveiliging, dan laat u hiermee indirect zien dat uw bedrijf voldoet aan alle veiligheidsnormen. Dit helpt bij het versterken van uw algehele reputatie en het opwekken van vertrouwen bij potentiële klanten.
  3. Voordeel bij de verzekering. Sommige verzekeraars geven korting op de premie voor bedrijven die voldoen aan bepaalde brandveiligheids- en inbraakpreventienormen. Door installaties of onderhoud uit te laten voeren door een CCV-erkend bedrijf, kunt u in aanmerking komen voor deze kortingen, wat kan leiden tot lagere verzekeringskosten.
  4. Kostenbesparend. Laat u het onderhoud of de installaties uitvoeren door een CCV-erkend bedrijf, zoals A+ Beveiliging? Dan kan uw bedrijf besparen op de kosten voor brandveiligheid en inbraakpreventie. Dit komt omdat uw installaties al voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en hierdoor minder aanpassingen hoeft te doen aan het gebouw.
  5. Geruststellend. Ten slotte kan het hebben van CCV-gecertificeerde brandbeveiliging en inbraakbeveiliging ook leiden tot een groter gevoel van gemoedsrust voor uw medewerkers en bezoekers. Als zij weten dat het gebouw voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden, voelen ze zich veiliger en kunnen ze zich beter concentreren op hun werk.

Voldoet uw bedrijf ook aan de veiligheidsnormen?

Dankzij het CCV-keurmerk kunnen we u aantonen dat onze geleverde producten en diensten aan de juiste veiligheidsnormen voldoen. Bent u benieuwd naar onze diensten en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 010 – 820 0008 of stuur een e-mail naar info@aplusbeveiliging.nl.