Koperhoek 72d
3162 LA Rhoon
Nederland

010 8200008info@aplusbeveiliging.nl

Welk camerasysteem heb ik nodig?

Welk camerasysteem heb ik nodig?

We leven in een wereld van grote concurrentie met ondernemingen die hardnekkig hun concurrent voor willen blijven. Veiligheid en beveiliging zijn tegenwoordig een punt van grote zorg, waarbij ondernemers zich richten op het versterken van hun kantoorruimtes met efficiënte bewakingssystemen die niet veel afhankelijk zijn van menselijk toezicht en controle. De installatie van bewakingssystemen met een netwerk van camera’s is tijdrovend en vereist veel werk voor een goede installatie. Hier volgen enkele inzichten die u helpen bij de installatie van beveiligingscamera’s op uw kantoorlocatie.

Camerasysteem laten installeren

De installatie van beveiligingscamera’s is een proces dat veel gedetailleerde planning en een goede uitvoering vereist om maximaal voordeel te halen uit de bewakingssystemen. Intelligent geïmplementeerde bewakingssystemen leveren een aanzienlijke bijdrage aan het afschrikken van criminaliteit en het vinden van verbeterpunten in uw bedrijf. Er zijn verschillende opties, daarom helpen we u graag bij het kiezen van de juiste mogelijkheid. Het is essentieel om de aard en de eigenschappen van elk apparaat te begrijpen, zodat u weloverwogen beslissingen neemt bij het installeren van uw bewakingssystemen.

Bedrading en dekking

De eerste stap van de installatie van een CCTV-camera ligt in het bepalen welke gebieden van uw bedrijf en kantoorruimtes kwetsbaar of gevoelig zijn voor bedreigingen van buitenaf en voortdurend toezicht vereisen. Zodra deze gebieden zijn bepaald, beslist u over het aantal CCTV-camera’s dat u nodig heeft om deze gebieden volledig te bewaken. Uw camerasysteem laten installeren door A+ Beveiliging is een goede keuze. We zijn een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf, dus u bent in goede handen.

Locatie en type camerasysteem

Het is belangrijk om het juiste camerasysteem te laten installeren dat het beste past bij uw behoeften en op basis van de plek waarvoor u bewaking nodig heeft. Sommige camera’s hebben een zicht van 360 graden, terwijl andere slechts een bi-directioneel of uni-directioneel zichtbereik hebben, waardoor het gezichtsveld van de verkregen inhoud wordt beperkt. Binnencamera’s die bij weinig licht goed werken, zijn handig om indringers te registreren die de kans hadden aan bewakingscamera’s buiten te ontsnappen.

Toegang en opslag

U moet volledige toegang hebben tot uw opgenomen inhoud als u die nodig heeft. Bovendien moet deze zijn opgeslagen op een veilige locatie, uit de buurt van indringers en hackers. Netwerkbeheerders zorgen voor krachtige cyberbeveiligingssoftware om deze portalen te beschermen. De camerabeelden blijven lokaal opgeslagen op een recorder/NVR.

Camerasystemen die makkelijk in gebruik zijn

De kosten van camera’s spelen vooral een rol als ondernemers beveiligingscamera’s in hun pand willen installeren en geen geavanceerde systemen nodig hebben om aan hun behoeften te voldoen. De besturingssystemen voor de werking van de bewakingssystemen moeten ook gemakkelijk te begrijpen en te bedienen zijn.

Laat A+ Beveiliging uw camerasystemen installeren

Kies de juiste camerasystemen die het beste aansluiten bij uw behoeften. We helpen u hier graag bij. Dankzij ons goede begrip van de apparatuur en andere factoren die betrokken zijn bij de installatie van deze systemen, weten we u vakkundig te adviseren. En wellicht nog belangrijker: laat het systeem installeren door A+ Beveiliging, uw BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Neem contact met ons op via info@aplusbeveiliging.nl of via 010 – 820 0008.