Koperhoek 72d
3162 LA Rhoon
Nederland

010 8200008info@aplusbeveiliging.nl

Zo beveiligt u uw kantoorpand

Zo beveiligt u uw kantoorpand

Uw kantoorpand beter beveiligen? We geven u graag enkele tips waarmee u direct aan de slag kunt. Zo houdt u inbrekers buiten en blijven uw waardevolle spullen beschermd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het beveiligen van uw kantoorpand.

Zorg voor de juiste brandbeveiliging

Brandbeveiliging is verplicht én onmisbaar voor kantoorpanden. Mocht er een keer brand uitbreken, dan wilt u natuurlijk dat de schade beperkt blijft. Een belangrijk onderdeel van brandpreventie is een brandmelder, maar er is veel meer dan dat. Gebruik de onderstaande checklist om af te vinken of uw kantoorpand voorzien is van de volgende voorzieningen:

  • Nooduitgangen
  • Rook- en koolmonoxidemelders
  • Noodverlichting
  • Plattegrond
  • Brandblusinstallatie
  • Ontruimingsplan

Laat uw kantoorpand elektronisch beveiligen

Voldoet uw kantoorpand aan alle brandpreventie-eisen? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap. Naast brandpreventie is inbraakpreventie namelijk ontzettend belangrijk. Zeker als het gaat om inbraakpreventie voor bedrijven. Vaak liggen dure spullen of gevoelige informatie opgeborgen, die achter slot en grendel moeten liggen. Het is daarom sterk aan te raden om te kiezen voor een elektronische beveiligingsinstallatie. Dit systeem is gekoppeld aan de meldkamer, zodat hulpdiensten snel ter plaatse kunnen zijn. Dankzij de elektronische beveiligingsinstallaties van A+ Beveiliging sluit u het pand aan het einde van uw werkdag met een veilig gevoel af.

Camera’s voor het signaleren en afschrikken van indringers

Aangezien het bij indringers vaak een kwestie is van minuten, kunnen de hulpdiensten er helaas niet altijd op tijd zijn. Om de kans te vergroten dat de daders toch gepakt worden, is camerabeveiliging dé oplossing. Met een goed camerabeveiligingssysteem brengt u indringers scherp in beeld. Een must om uw kantoorpand goed te beveiligen. Niet alleen voor het opsporen of in beeld brengen, maar ook voor het afschrikken van inbrekers. Laat camera’s plaatsen door A+ Beveiliging, zodat u zeker weet dat ze goed geïnstalleerd zijn en op de juiste plek hangen.

Wat A+ Beveiliging voor u kan doen

Het is dus ontzettend belangrijk om uw kantoorpand op de juiste manier te laten beveiligen. Gelukkig heeft ons ervaren team de juiste expertise en kennis om dit ook voor uw bedrijfspand te realiseren. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit Rotterdam, maar ook de nabije omgeving. Dankzij onze gratis beveiligingsscan weet u direct wat de huidige status is van de veiligheid in uw pand en wat we hieraan kunnen verbeteren. Maak een afspraak met een van onze specialisten, dan komen we vrijblijvend bij u langs. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en maken een offerte op maat.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u weten wat we voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Bel ons dan via 010 – 820 0008 of stuur een e-mail naar info@aplusbeveiliging.nl. We doen er alles aan om uw kantoorpand zo goed mogelijk te beveiligen.